Prebujanje pomladi {Superfit}

Prebujanje pomladi {Superfit}

Naj pokažem nekaj fotografij čudovitih družinskih trenutkov iz narave, ki se prebuja v pomladanskih barvah. Za nami je prečudovit konec tedna, poln družinskega uživanja, prebujanja spominov, dela na vrtu in potepanja po naravi. Kakšen užitek je pobegniti takole v samoto!

Iskali in našli smo nekaj ptičjih gnezd, kar je spodbudilo hčerko, da je še sama nabirala najrazličnejše naravne materiale za izdelavo gnezd. Hodila je po goščavi in nabirala posušeno travo, listje in palice. Na poti ob vodi nas je spremljal mlad labod, s katerim je delila svoj košček kruha. Želela se je sezuti in preizkusiti vodo, za kar pa je bilo še premrzlo, zato je zabredla vanjo kar v čevljih.

Zimski čevlji Superfit so še vedno aktualni, so zelo veliko v uporabi in, razen malo umazanije, ki se z lahkoto odstrani, ne kažejo sledi ponošenosti. Kljub večkratnemu čofotanju po vodi in globokih lužah niso prav nič premočili. Z njimi smo zelo zadovoljni.

Z mojo zadnjo objavo o Superfitkah zato sklenem venček petih objav v letošnji zimski sezoni, ko smo mame blogerke preizkušale obutev Superfit. Mislim, da smo naš model Husky preizkusili v zelo raznolikih razmerah, in vsakokrat se je obnesel fantastično, zatajil ni niti enkrat. Že od samega začetka smo strastni uporabniki Superfitk tudi v ostalih letnih časih (če malo pobrskate po starih objavah, jih boste prav gotovo našli). Imeli smo že tudi njihove copatke, sandale … in nad nobenim njihovim izdelkom nismo bili razočarani, zato jih z vsem srcem priporočam vsem, ki so v dvomih, katere čevlje naj kupijo. Mi jih bomo zagotovo še kdaj. :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ta objava je bila prvotno objavljena na blogu Hiška Drobižka.

Urška in Polona