Dostava

Splošne informacije o dostavi

Vsa naročila v vrednosti nad 50€ na spletni trgovini www.obutanoga.si bodo k vam dostavljena BREZPLAČNO, za nižje vrednosti zaračunamo strošek dostave v višini 3€. V primeru vračila naročenih artiklov, stroške pošiljanja krije kupec.

Dostavo izvajamo v sodelovanju s podjetjem Pošta Slovenije (pogodbeni partner).

Rok dostave

Artikli, naročeni pri Obutanoga.si, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Če so artikli na zalogi v našem skladišču boste paket predvidoma prejeli najkasneje v 3-5 delovnih dni od datuma prejema naročila.

V času epidemije Koronavirusa se naši dostavni roki lahko podaljšajo zato se vam že v naprej opravičujemo. V času praznikov in med vikendi se rok dostave za čas dela prostih dni podaljša.

Osebni prevzem

Nudimo vam možnost osebnega prevzema v dveh naših poslovalnicah v Ljubljani in sicer:

  • Obuta noga, Celovška cesta 99, Ljubljana ali
  • Obuta noga, Slovenska cesta 46, Ljubljana.
V kateri poslovalnici in kdaj je mogoč prevzem, vas bodo obvestili po dokončni potrditvi naročila. V primeru plačila preko spleta, vas po 5 dneh ponovno pozovemo na prevzem in vam ponudimo tudi druge možnosti dostave. Kadar se odločite za plačilo v izbrani poslovalnici, vas vaše naročilo čaka 2 dni od prejetega obvestila, nato pa se vaše naročilo avtomatsko izbriše. Zaradi upoštevanja priporočil je v primeru prevzema v trgovini možno le predhodno plačilo spletnega nakupa s kartico (plačilo v trgovini ni mogoče).

Dostava kamorkoli na območju Slovenije

Naš partner pakete dostavljata na naslov v Sloveniji, vnešen ob oddaji naročila. V svoj profil lahko dodate poljubno število različnih naslovov za dostavo, med katerimi ob oddaji naročila izberete ustreznega.

Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo dostavljavec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljavec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Običajno zadošča obisk najbližjega prevzemnega mesta.

Spletna trgovina Obutanoga.si vrši dostavo izključno na področju Slovenije.

Način dostave z več pošiljkami

Ker želimo, da izdelke iz naročila prejmete v najkrajšem možnem času se lahko zgodi, da vam bomo naročene izdelke poslali z več kot eno dostavo. V primeru, da prejmete en paket pred preostalimi, ne skrbite, saj bodo tudi ostali paketi kmalu prišli. Dostava v več paketih za vas ne predstavlja dodatnih stroškov.

Obravnava poškodovanih pošiljk (odškodnine)

Če vam je paket dostavila Pošta Slovenije in ugotovite, da je artikel ali fizična pošiljka poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine. Škodo je potrebno prijaviti v roku 7 koledarskih dni od datuma prejema paketa na e-naslov info@obutanoga.si. Ob prijavi škode bomo potrebovali tudi fotografije paketa, embalaže (notranje in zunanje), poškodovanega artikle, nalepke Pošte Slovenije in pa opis poškodbe.