Dostava

Splošne informacije o dostavi

Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne službe GLS Slovenia. Enotna poštnina znaša 3€. Pri nakupih nad 50€ je poštnina brezplačna.

Dobavni rok

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali po telefonu.

Dostava paketa na vaš naslov

Izdelke bomo dostavili na naslov, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da vpišete svojo mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, da vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno/debetno kartico.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com). Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi). Po vaši želji se lahko z GLS-jem dogovorite tudi za dostavo paketa v vam najbližjo GLS paketno trgovino (ParcelShop) ali GLS paketomat.

Na spletni strani GLS Slovenija si lahko ogledate dodatne informacije o možnosti dostave.

Dostava paketa v GLS paketno trgovino (ParcelShop)

Če želite, da vam naročene izdelke namesto na vaš naslov dostavimo v GLS paketno trgovino (ParcelShop), v polje s podatki za dostavo napišite naziv in naslov izbrane GLS paketne trgovine. Primer izpolnjenega naslova za dostavo v GLS paketno trgovino:

Marija Novak
GLS paketna trgovina
Kapucinski trg 18
4220 Škofja Loka
Slovenija

Pri prevzem paketa v GLS paketni trgovini poleg številke paketa potrebujete še veljavno osebno izkaznico ali potni list. Vse GLS paketne trgovine imajo uporabniku prijazni delovi čas, paket pa bo na vaš prevzem čakal štiri delovne dni. Morebitno odkupnino lahko v GLS paketni trgovini poravnate z gotovino ali s kreditno/debetno kartico, v kolikor izbrana GLS paketna trgovina to omogoča (npr. Mercator, OMV, …).

Na spletni strani GLS Slovenija najdete dodatne informacije o prevzemu paketov v GLS paketnih trgovinah.

Dostava paketa na GLS paketomat

Če želite, da vam naročene izdelke namesto na vaš naslov dostavimo v GLS paketomat, v polje s podatki za dostavo napišite ID številko izbranega GLS paketomata ali naziv in naslov izbranega GLS paketomata. Pri oddaji naročila nujno navedite tudi svojo mobilno telefonsko številko ali elektronski naslov, kamor boste prejeli kodo za dostop, ki jo boste potrebovali za prevzem paketa na GLS paketomatu. Primer izpolnjenega naslova za dostavo v GLS paketomat:

Marija Novak
GLS paketomat
Kidričeva cesta 53
4220 Škofja Loka
Slovenija

V GLS paketomatu vam je vaša pošiljka na voljo 24 ur na dan, paket pa bo na vaš prevzem čakal štiri delovne dni. Morebitno odkupnino je možno poravnati le z uporabo kreditno/debetne kartice.

Na spletni strani GLS Slovenija najdete dodatne informacije o prevzemu paketov na GLS paketomatih.