Načini plačila

Naročene izdelke lahko plačate na več načinov:

  •  po povzetju,
  •  preko sistema PayPal,
  •  s kreditno/debetno kartico,
  •  po predračunu,
  •  ob osebnem prevzemu v trgovini.

Kupcu bomo izdali račun z razčlenjenimi stroški.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na sedežu podjetja Intermegal. Kupec lahko zahteva ponovni izpis pogodbe tako, da zaprosi zanj na naslov: info@obutanoga.si. Kupcu bomo pogodbo (naročilo, račun) ponovno poslali na želen naslov (e-naslov ali klasični poštni naslov).

Plačilo po povzetju

Odkupnino za paket lahko po svoji izbiri poravnate z gotovino, s plačilnimi karticami preko POS terminala, ki ga ima kurir pri sebi ali preko Paketomata. Stroški dostave so navedeni v naročilu.

Plačilo preko sistema PayPal

Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen mednarodni plačilni sistem PayPal, ki zagotavlja varno plačevanje in sprejem plačil.

PayPal je plačilni procesor, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljan za internetno plačevanje v vseh razvitih zahodnih državah. Uporablja se za on-line plačila pri vseh največjih internetnih trgovinah (Ebay, Amazon in drugi), uporabljajo pa ga tako posamezniki kot podjetja. Omogoča plačevanje preko večine kreditnih in debetnih kartic (Visa, American Express, MasterCard …) 24 ur na dan. Velika prednost sistema je tudi v tem, da ponudniku izdelka, v tem primeru našemu podjetju, številka in zaščitni podatki vaše kreditne kartice, niso vidni. Ker s temi podatki z najvišjo stopnjo zaščite upravlja PayPal je za maksimalno zaščito vaših podatkov poskrbljeno in zlorabe niso možne.

Plačilo s kreditno/debetno kartico

Skrb o varnosti podatkov o vaši plačilni kartici je odveč, saj se pri plačilu s kreditno/debetno kartico številka kartice in CVV koda vnašata izključno na varnih straneh vaše banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani vaše banke.

Plačilo po predračunu

Če se odločite za to obliko plačevanja, vam po nakupu na vaš elektronski naslov pošljemo predračun. Poravnate ga lahko preko spletnega bančništva, na banki ali na pošti. Po opravljenem plačilu nam lahko po emailu info@obutanoga.si pošljete potrdilo o plačilu in s tem omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila. Ko prejmemo vaše nakazilo, vam naročene in plačane izdelke odpremimo.

Plačilo ob osebnem prevzemu v trgovini

Po obravnavi naročila pošljemo sporočilo, kdaj lahko prevzamete naročeno blago. Stroške lahko poravnate v naši poslovalnici ali pa v naprej preko ene od prej naštetih možnosti. V tem primeru morajo biti pred prevzemom blaga sredstva na našem računu.