Splošni pogoji poslovanja

S pogoji poslovanja so definirana pravila pri nakupovanju preko »spletne trgovine Obuta noga« (v nadaljevanju: spletna trgovina). Pravila omogočajo kvaliteto naših uslug in zadovoljstvo kupca. Pogoji poslovanja obravnavajo tudi pravice uporabnika oziroma kupca ter poslovni odnos med njim in trgovino kot ponudnikom oz. prodajalcem.

Vse informacije, objavljene na tej spletni strani, so splošne informativne narave in ne predstavljajo pravnega nasveta ali kakršne koli druge storitve. V podjetju INTERMEGAL d.o.o. se bomo trudili, da bodo vsi podatki in informacije, objavljeni na spletni strani www.obutanoga.si, točni in ažurni, vendar ne odgovarjamo za morebitne napake pri delovanju spletne strani ali za zamudo pri ažuriranju informacij.

Splošni pogoji poslovanja spletnih strani obutanoga.si so usklajeni z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Identiteta ponudnika

S spletno stranjo obutanoga.si upravlja podjetje INTERMEGAL d.o.o. (v nadaljevanju: ‘ponudnik’). Podjetje je vpisano v register AJPES (Poslovni register Slovenije) in DURS, je zavezanec za DDV in je registrirano tudi za opravljanje prodaje prek interneta pri AJPES-u. Več potrebnih informacij o ponudniku najdete pod rubriko O nas.

Bistvene značilnosti blaga

So opisane pri vsakem konkretnem izdelku v spletni trgovini.

Dostopnost izdelkov

Vsak izdelek, ki je v ponudbi v naši spletni trgovini in je na zalogi, bo odposlan/odpremljen v razumnem roku (v največ treh delovnih dneh, v večini primerov še prej). Če gre za izdelek, ki trenutno ne bo na voljo, bomo kupca o predvidoma daljšem dostavnem roku pravočasno obvestili po e-pošti.

Cene

Vse cene naših izdelkov so jasno in nedvoumno navedene (vse cene že vključujejo DDV).

Nakup se plača z gotovino ali kartico ob prevzemu (po povzetju). Spletni ceni izdelka je prištet še strošek dostave, ki znaša 5 €. V strošek dostave je zajeto pakiranje, poštnina in odkupnina.

Postopek nakupa 1. Naročilo izdelka/izdelkov

Ko kupec izbere želen izdelek, v obrazec pod košarico vnese zahtevane podatke.

2. Naročilo v obdelavi

Po oddaji naročila kupec prejme e-obvestilo, da je njegovo naročilo sprejeto in v obdelavi.

Morebitne spremembe ali preklic naročila lahko kupec opravi v roku 3 (treh) ur od potrditve naročila na spletu in sicer na e-naslovu: info@obutanoga.si.

3. Pošiljanje izdelka

Ponudnik v dogovorjenem roku in na dogovorjen način kupcu odpošlje blago.

4. Kupec (na dogovorjen način) blago prevzame. Komunikacija

S kupcem/uporabnikom bomo v stiku prek sredstev komunikacij na daljavo, razen če ne bo temu uporabnik izrecno nasprotoval.

Odveza odgovornosti

Po svojih najboljših močeh se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na naših spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da teh podatkov na spletnih straneh ne uspemo popraviti dovolj hitro. V takem primeru bomo kupca obvestili o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

Čeprav se trudimo zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, mora kupec/uporabnik vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Pridržujemo si pravico, da pogoje poslovanja spremenimo kadar koli in na kakršen koli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Pritožbe in spori

Spoštujemo veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po svojih najboljših močeh trudimo izpolniti pričakovanja kupcev.

Če pa bi navkljub temu prišlo do pritožb, reklamacij, prosimo, da jih kupec pisno posreduje na e-naslov info@obutanoga.si. Vse morebitne reklamacije (in spore) si bomo prizadevali rešiti sporazumno, postopek obravnave pritožbe pa je zaupen.

Hvala za zaupanje, prepričani smo, da ga bomo upravičili.