Mokro, blatno. Superfit pa vsemu kos!

Mokro, blatno. Superfit pa vsemu kos!

Zimski dnevi so postali malo toplejši. Ravno toliko, da imamo namesto snega dež.

Na deževno nedeljo smo šli pogledat bližnji potoček, ki je po nekaj dneh dežja še povečal svojo pretočnost! Dopoldne sicer dež ni bil napovedan, vendar so sivi oblaki na nebu nekako navijali zanj. Vseeno smo vzeli dežnike. Ker je bil to naš prvi sprehod po bolezni, je Lucasa kar razganjalo. Večino poti do potočka je kar pretekel! :)

Že po poti smo se zabavali – iskali smo deževnike, plezali na štore, šteli kužke, se lovili … Lucas se je želel še skrivati in je odtaval kar izven gozdne poti – seveda po blatu in lužah! A kljub moji naravni materinski zaskrbljenosti zanj in njegovo dobrobit, nas čevlji zopet niso pustili na cedilu. Superfit Groovy imajo membrano iz mikro luknjic, ki so 20.000-krat manjše od kapljice vodeLucasova noga je res spet ostala suha in seveda topla.

Pri potoku smo nabrali kamne in jih metali v vodo. Lucas je tako užival, da sploh ni želel iti več od tam, mlajši bratec pa ga je z občudovanjem opazoval.

Ravno pravi čas smo se obrnili proti domu, saj nas je tik pred vrati presenetil manjši naliv. Sprehod nas je kljub kislemu vremenu napolnil z energijo. Zadovoljni smo se vrnili domov, umazane čevlje pa pustili pred vhodnimi vrati – mogoče jih kdo očisti. :)